I made this widget at MyFlashFetish.com.

KAWAN-KAWAN

Tuesday, 19 July 2011

THANKS :: ANWAR HADI

dia atas kesempatan ni..saya ingin mengucapkan T.E.R.I.M.A.K.A.S.I.H.. kepada anwar hadi (inianwarhadi) sbb buat video THANKS TO YOU ini..hehehe


kan best kalau dapat jumpe ANWAR HADI depan2 mata..haaaaiii..memang SERONOK!!!..dapat amik gambar pun kira bersyukur dah..saya ada tempah baju "BAJETNYEWWW" ngan adik dia..tp tak dapat lagi....klo boleh, nak t-shirt tu adik dia bagi sendiri..bukan ape..kenal kt fb je..tak penah jumpa kat luar..macam pelik la plak kan??..hehehe..tapi cuba bayangkan..kalo time nak amik t-shirt tu..ANWAR HADI yang bagi... waaaaaaaaaaaaaahhh..memang berbaloi2 saya beli..tak sia2 duit saya kuar rm40 tuuuu~

inilah t-shirt-nyeww...


bila agak2nya dapat jumpa anwar hadi???...nak jumpe dia..amin~ ^^,

2 comments:

  1. adikk diewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ;P

    ReplyDelete
  2. bila lah adik diewww nak bagi ek?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...